Web Analytics
Ligji per gjuhet zyrtare ne kosove
 • Ligji për gjuhët në Kosovë nuk po zbatohet plotësisht ...

 • Xhaferi zmbrapset nga publikimi i “gjuhëve” në Gazetën ...

 • Shqipja, gjuhë zyrtare në Maqedoni, firmos Talat Xhaferi ...

 • Ligji për Gjuhët në Kosovë nuk Zbatohet Plotësisht

 • U mbajt punëtoria mbi zbatimin e të drejtave gjuhësore në ...

 • Xhaferi thotë se Ligjin për Gjuhët e dërgon për publikim ...

 • Debat me temën: Sa janë duke u përdorur gjuhët zyrtare në ...

 • Ligji për gjuhët në Maqedoni, pas ndryshimeve kushtetuese ...

 • Ligji për gjuhën shqipe edhe në Gazetën Zyrtare, e ...

 • Gjuha shqipe bëhet gjuha e dytë zyrtare në Maqedoninë e ...

 • ASH: Ligji për gjuhët të publikohet në Gazetën Zyrtare ...

 • Shpallet Ligji për Gjuhët, Gazeta Zyrtare prej sot doli në ...

 • Talat Xhaferi firmos Ligjin për gjuhët, Ligji shkon në ...

 • Çfarë ndodh me Ligjin për gjuhët nëse nuk dekretohet nga ...

 • Me moton “Le të flasim për gjuhët” u shënua Dita Evropiane ...

 • Ligji për gjuhën shqipe publikohet në gazetën zyrtare ...

 • Deputetët nuk e pranojnë Vidovdanin si festë zyrtare në ...

 • Botohet në Gazetën zyrtare Ligji për gjuhën shqipe (FOTO ...

 • Ligji për Gjuhët, si dhe ku është zyrtare gjuha shqipe ...

 • Kërkohet ndryshimi i Ligjit për festat zyrtare në Kosovë ...

 • Evidenca e ligjeve shqip

 • Në Prishtinë mbahet salloni me temën përdorimi i alfabetit ...

 • Festa shumë, punë pak

 • Xhaferi: Ligji për gjuhët do të publikohet në Fletoren ...

 • Detyrat dhe përgjegjësitë - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • Në Kosovë nuk respektohet Ligji për përdorimin e gjuhëve ...

 • Ligji për gjuhët në Maqedoni, pas ndryshimeve kushtetuese ...

 • Do të ndryshohet Ligji për festat zyrtare - Lajme - Kosova ...

 • ASH: Ligji për gjuhët të publikohet në Gazetën Zyrtare ...

 • Ligji për festat zyrtare në Kosovë i paharmonizuar me BE ...

 • Ligji për festat zyrtare në Kosovë, i paharmonizuar me BE ...

 • Gazeta Zyrtare e Kosovës - Wikipedia

 • Aplikacioni për mësimin e gjuhës shqipe dhe serbe - Lajmet ...

 • Përdorimi i gjuhëve në sistemin gjyqësor

 • Gjuha shqipe përfundimisht u bë gjuhë zyrtare në Maqedoni ...

 • Zyrtarë të lartë evropianë përshëndesin institucionet e ...

 • Shtatëmbëdhjetë vjet nga hyrja e NATO-s në Kosovë

 • Sot pritet të shpallet Ligji për zyrtarizimin e gjuhës ...

 • Ja ligji i plotë për gjuhët dhe implementimi i tij në ...

 • Me moton “Le të flasim për gjuhët” u shënua Dita Evropiane ...

 • Serbët s’duan të jetë pjesë e ndryshimit të Ligjit për ...

 • Ligji i punes 2010 212-alb

 • Maqedoni/Nënshkruhet ligji, tashmë shqipja është gjuhë ...

 • Ligji për gjuhën shqipe në Maqedoni, kryeparlamentari s’e ...

 • Pyetje të shpeshta - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • Ligji për gjuhën shqipe, e zyrtarizon apo vetëm e avancon ...

 • Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë - Raportet ...

 • Detyrat dhe përgjegjësitë - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • Ligji për gjuhët, parakusht për rrugën euro-atlantike të ...

 • Mbahet punëtoria dyditore me anëtarët e Rrjetit për ...

 • Takim me nxënësit e Plemetinës,nga Komuna e Obiliqit, me ...

 • Votat serbe helmojnë 26 zyrtarë në Kosovë, reagon Lëvizja ...

 • Ligji 2009 3_l161

 • Ligji për Gjuhët, mes Ultimatumeve dhe Rrezikut për ...

 • Shqipja bëhet gjuha e dytë zyrtare në Maqedoni - InfoShqip.com

 • Shqipja, gjuhë zyrtare në Maqedoni, firmos Talat Xhaferi ...

 • Detyrat dhe përgjegjësitë - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • Në Prishtinë mbahet salloni me temën përdorimi i alfabetit ...

 • Pyetje të shpeshta - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • Ambasada Zvicerane në Kosovë dhe Zyra e Komisionerit për ...

 • Ambasada amerikane në Kosovë: Nuk është problem ligji ...

 • Në Prishtinë mbahet salloni me temën përdorimi i alfabetit ...

 • Gjuha shqipe bëhet gjuha e dytë zyrtare në Maqedoninë e ...

 • Thellohet bashkëpunimi në mes Zyres së Komisionerit për ...

 • Detyrat dhe përgjegjësitë - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • U shfaq filmi dokumentar “Shumëgjuhësia: vlerë dhe / apo ...

 • Qalaj: Gjuha shqipe është zyrtare në Kosovë - Arbresh.info

 • U mbajt takimi me anëtarët e Rrjetit për Politika ...

 • Ligjit për festa zyrtare pritet t’i shtohet dhe festa e ...

 • Draft-Ligji për Festat Zyrtare Hyn në Procedurë Nesër në ...

 • Pyetje të shpeshta - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • Zyrtarë të Agjencisë Ligjëruan mbi Privatësinë para ...

 • Ligji për gjuhët, VMRO padit Xhaferin, Ibrahimin dhe ...

 • Detyrat dhe përgjegjësitë - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • Shaqiri: Ja pse gjuha shqipe nuk është zyrtare në Maqedoni ...

 • Bujar Osmani: Nga nesër ministrat në qeveri flasin shqip ...

 • Linguistic Landscaping: metodë e re në sociolingustikë për ...

 • Shqipja, gjuhë zyrtare në Maqedoni - PrizrenPress - Portal ...

 • Shqipja, gjuhë zyrtare në Maqedoni - Zjarr.tv

 • Zyrtare/ Nga sot s’ka më lojëra fati në Kosovë - Balkanweb ...

 • Mbledhja e Bordit për Politikë të Gjuhëve - Zyra e ...

 • GAZETA ZYRTARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS / PRISHTINË ...

 • Ligji për Gjuhët, mes Ultimatumeve dhe Rrezikut për ...

 • Gjuha problem edhe si ligj - Raportet Mediale - Zyra e ...

 • Ligji për gjuhët, mes ultimatumeve dhe rrezikut për ...

 • Zyrtarët Serbë Akuzohen për Mbulimin e Masakrës në Kosovë

 • Njësitë administrative të Kosovës - Wikipedia

 • FOTO: Me veturë zyrtare në Shqipëri

 • Agjencioni Floripress: Ndotja e ajrit shkakton 835 vdekje ...

 • Zyrtarizohet Ligji për Vlerat e Luftës

 • Mbrojtja e të drejtave të fëmijëve në Kosovë

 • ZKGJ pajisë përkthyesit e ministrive me softuerë për ...

 • Ligji për Gjuhët do të Votohet Këtë Javë

 • Në kuadër të fushatës “Gjuha Juaj e drejta Juaj ...

 • Gjykimet e familjev ne kosove

 • Pyetje të shpeshta - Zyra e Komisionerit për Gjuhët

 • Ligji për festat zyrtare do të ndryshohet

 • Opozita në Maqedoni thotë se shpallja e Ligjit për Gjuhët ...

 • Ambasada Zvicerane në Kosovë dhe Zyra e Komisionerit për ...

 • Është mbajtur konferenca me rastin e Ditës Evropiane të ...